UPB Bildmarke
Institut für Ernährung, Konsum und Gesundheit
Contact
  • Deutsch
  • English
    • Open Page "Teaching Methodology (Consumption, Nutrition, Health)"
    • Current Issues of Home Methodology
    • Research
    • Publications
      • Open Page "Events and Sessions"
        • Open Page "Kick-off EHW 4.0"
        • Datenschutzerklärung zum Formular
    • Team
    • Contact
    • Open Page "Public Health Nutrition"
    • Current issues
    • Research
    • Publications
    • Team
    • Contact
      • Open Page "Studies"
      • ChroNu-Studie
      • CarbHealth-Studie
    • Open Page "Nutritional Science"
    • Team
    • Research
    • Publications
    • Teaching
    • News Nutritional Sciences
      • Open Page "Events and sessions"
      • Event
    • Contact
    • Open Page "Socioeconomics of the Household"
    • Current issues
    • Research
    • Teaching and final theses
    • Team
    • Publications
    • Contact
  • Start
    • Open Page "Learning center"
    • Konzept
    • Tutor*innenprogramm
    • Personen
    • Open Page "Tutorial"
    • Team
  • Publication Series
  • Contact
  • News
    • Open Page "e-Learning"
    • Team
  • Home Economics (Consumption, Nutrition, Health)" for secondary schools
  • Nutrition Science" for Grammar Schools and Comprehensive Schools (GyGe)
  • Vocational Studies in Nutritional and Domestic Science and Food Technology for Vocational Colleges"
  • Student council Nutrition, Consumer Studies, and Health
  • GlyCoBrain
    • Open Page "evb-online"
    • Kontakt
Important Links
  • Home
  • Team
  • Learning centre
  • Tutorial
  • e-Learning
  • Publication series
  • Contact
  1. Faculty of Science
  2. Department of Exercise and Health
  3. Institute of Nutrition, Consumption and Health

Cur­rent Is­sues - De­tails

Back to the news list

Presse­bericht vom 03.11.2018: Wie sich Koch­büch­er im Laufe der Zeit ver­ändert haben

14.11.2018

Share post on:

  • Share on Instagram
  • Teilen auf Twitter
  • Teilen auf Facebook
  • Teilen auf Xing
  • Teilen auf LinkedIn
  • Teilen über E-Mail
  • Link kopieren
  • Teilen via Web API

Von Dietmar Kemper Paderborn (WB). Wenn eine Hausfrau etwas Leckeres zubereite und ansonsten den Mund halte, werde ihr Mann aus dem Wirtshaus heraus- und von der Sozialdemokratie abgehalten. So steht es im Kochbuch »Das häusliche Glück«, finanziert von einem Fabrikanten aus Mönchengladbach, erschienen in der zweiten Hälfte des 19. Jahrhunderts.

Institut für Ernährung, Konsum und Gesundheit

Warburger Str. 100
33098 Paderborn
Germany

Phone:

05251-60-2195
Quick links
  • Department of Chemistry
  • Department of Physics
  • Department of Exercise & Health
Universität Paderborn

Warburger Str. 100
33098 Paderborn
Germany

Phone University

+49 5251 60-0
Legal notice
  • Imprint
  • Data privacy
  • Whistleblower system
Social networks