Ernährungswissenschaft

Foto: Universtiät Paderborn, Besim Mazhiqi

New efficiency record for nanostructured holograms

Franziska Zeuner erhält Preis der Universitätsgesellschaft für herausragende Abschlussarbeiten aus dem Jahr 2013/2014

| Die Universitätsgesellschaft verlieh Franziska Zeuner im Rahmen des Neujahrsempfangs der Universität Paderborn am 18. Januar 2015 den Preis für herausragende Abschlussarbeiten des Jahres 2013/2014 in der Kategorie Ingenieur- und Naturwissenschaften…

International guest from BIT in China visiting Paderborn

| Prof. Lingling Huang from Beijing Institute of Technology in China is visiting our group for a two weeks period.

Group picture taken behind the CeOPP building

| Our group is further growing. We are welcome Felicitas Walter and Philip Georgi as new group members.

551. Heraeus-Seminar on "Active Nanoplasmonics and Metamaterial Dynamics"

| Our group is organizing the 551. Heraeus-Seminar on "Active Nanoplasmonics and Metamaterial Dynamics" together with Prof. Ortwin Hess from Imperial College London in the “Physikzentrum” of the German Physical Society in Bad Honnef.

Prof. Dr. Helmut Heseker

Ernährungswissenschaft

Helmut Heseker
05251/60-2195
J5.234

Wichtig:
Die Sprechstunden erfolgen aufgrund der aktuellen Umstände ausschließlich telefonisch.

Dienstags von 9-11 Uhr